Sunday, 22 December 2013


14 Dec 2013 kelmarin hari pihak perempuan bertandang ke rumah lelaki di Jelebu, N.Sembilan. Cuti cuti sekolah begini dah menjadi kebiasaan orang mengambil kesempatan mengadakan majlis perkahwinan, pertunangan, berkhatan dan sebagainya.Bestnya hidup kat bumi Malaysia ni, macam-macam sambutan, kenduri kendara sanak saudara berkumpul, memeriahkan majlis dan suasana. Hari ni cerita saya nak sharing majlis salah seorang dari pelanggan Dyana Bridal House, dan majlis wedding saya sendiri, yang bestnya saya mengandam diri sendiri ….  ^-^



Ini lah yang saya maksudkan tadi, make-up dari Dyana Bridal House, Photographer kami En. Azman Trg. picture yang indah ditambah dengan gambar dari negative colour. Ini pula gambar yang diambil semasa outdoor di hadapan Muzium Adat N.Sembilan


 
Sekarang nak cerita pasal pula majlis pelanggan kami yang telah diadakan 2minggu sebelum majlis perkahwinan saya, hihihi sempat juga saya handle majlis customer saya ni… ^_^
Majlis ni diadakan didewan orang ramai di Shah Alam. Tuan rumah memberi keizinan pada kami untuk handle majlis ini mengikut kesesuaian tema yang diberikan. Pasangan pengantin ini telah memilih salah satu pakej perkahwinan yang disediakan oleh Dyana Bridal House. Kami telah menyediakan majlis ini dengan serba lengkap dari A to Z.

Inilah pandangan dewan yang telah kami sediakan untuk pasangan mempelai dari meja penyambut tetamu sehingga meja makan beradap pengantin kami sediakan. Catering juga siap disediakan pelayan beruniform bersesuaian dengan tema majlis ini.


Tema majlis ni ialah Puprle Kuning. Dan memilih diiringi hulubalang cute ni.

 
Inilah sajelah cerita mengenai majlis pelanggan saya. bagi sesiapa yang berminat atau sedang tercari-cari pakej perkahwinan serba lengkap, silalah tengok pakej kami yang telah disediakan oleh kami di Dyana Bridal House. Dan pelanggan yang ada facebook sila ke pages kami Facebook- Dyana Bridal House.



3 comments: